Persondatapolitik for Sankt Nicolai Sogn

 

Sankt Nicolai Sogns persondatapolitik til beskyttelse af personoplysninger 

Sankt Nicolai Sogn, Kolding, behandler persondata i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen, som kræver, at personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. 

 

Indsamling og brug af personoplysninger 

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, f.eks. for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.  

Indsamling af personoplysninger i Sankt Nicolai Sogn sker kun efter personligt samtykke, som afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller til nyheder. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, medmindre der er givet samtykke til det. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, i det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og postadresseså vi kan levere de services, du har efterspurgt, fx udsendelse af nyheder eller varetagelse af en kirkelig handling, du har bestilt. 

 

Aftaler med databehandlere 

Sankt Nicolai Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til databeskyttelseslovgivningen behandler og opbevarer personoplysninger på Sankt Nicolai Sogns vegne: 

  • ChurchDesk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyheder og tilmeldingssystem) 

  • EG Brandsoft (vedrørende regnskab, budget, lønudbetalinger m.m.). 

 

Sikkerhedsforanstaltninger 

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt eller som kræves i henhold til lovgivningen, og herefter slettes de. 

 

Cookies 

Vores hjemmeside bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden og derigennem gøre hjemmesiden så brugervenlig som muligt. Oplysningerne, der indsamles via cookies, indeholder ingen persondata, der kan henføres til dig. 

 

Adgang til oplysninger, indsigt og klager 

Sankt Nicolai Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine personoplysninger, framelde dig eventuelle deltagerlister eller afmelde nyheder. 

 

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om digHvis du ønsker at modtage en udskrift af disse oplysninger, bedes du kontakte os på sanktnicolai.sognkolding@km.dk. 

 

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod brug af dine personoplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at vi behandler oplysninger om dig. Hvis du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: sanktnicolai.sognkolding@km.dk. 

 

Bemærk! Når først alle data er slettet, kan de ikke genskabes. Personoplysninger, der kræves opbevaret i henhold til lovgivning, kan ikke slettes på anmodning. 

 

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at kontakte Datatilsynet. 

 

Ændringer til denne politik 

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre denne politik for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 9.7.2018