×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 26. april 2019, Kl. 19:30 til kl. 23:00

Kolding Natkirke - en helt anderledes gudstjeneste.
Kolding Natkirke er en anden måde at gå i kirke på. I Natkirken er der en særlig stemning. Udenfor er der aften og mørke - indenfor er kirken fuld af levende lys. Stille musik fylder rummet, der denne aften giver plads til ro og fordybelse, til at bede en stille bøn, at tænde et lys, læse i en af bøgerne på bogbordet eller skrive en bøn.
I løbet af en aften i Natkirke er faste programpunkter med bibelske læsninger, salmesang, refleksion nadver, musikindslag, bøn og velsignelse.
Der er også forskellige stationer rundt om i kirken, hvor man f.eks. kan tage en sten og lægge den på et kors, som symbolet på, at man lægger sine byrder fra sig og lægge dem over til Gud i stedet for. Bogbordet og lyskorset er også stationer, hvor man selv kan læse eller tænde et lys for én man har mistet eller én man tænker på - og selvfølgelig også gerne for flere.
Kolding Natkirke er et alternativ og supplement til den traditionelle søndagshøjmesse. Natkirken er opbygget som en lidt løsere gudstjenesteform, som du kan gå ind og ud af, når som helst i åbningstiden (19.30-23.00)

Læs mere om Kolding Natkirke på hjemmesiden, som du finder her!

Medvirkende
Præster fra Kolding Provsti
Sted Sankt Nicolai Kirke, Kolding